Marrakesh kaHm

Marrakesh KaHm

Få rakt hår utan plattång, bara med fön och borste tills nästa tvätt! KaHm uträtning och utslätande serum använder Argan olja, Hampa olja och Vegetabiliska proteiner för att mimikera Keratin, som lämnar håret helt rakt utan att ens ha rört vid en plattång! Bara en liten mängd kaHm tillämpas på handdukstorkat hår för att sedan med fön och borste kunna få ditt lockiga hår helt rakt på några minuter.

Det bästa av allt, kaHms resultat är temporära- som ger dig frihet genom att kunna välja hur du vill ha håret, när du vill ha det! Kahm sköljs helt ut med bara en tvätt, håret är helt skadefritt och lämnad så som naturen avsåg det till att vara, naturligt. Kahm är perfekt för dom som gillar att skifta mellan rakt och lockigt hår, med kaHm är det enkelt och säkert för ditt hår! Det finns så många åtaganden i livet som det är, varför åta sig bara en frisyr?

Användning: Applicera en liten mängd kaHm till handdukstorkat hår (4 tryck för långt hår, 3 tryck för kort hår), applicera även 1-2 tryck av Marrakesh olja för bättre resultat. Föna håret med en rund eller platt borste. Ta inte för mycket kaHm per gång, resultat blir bara sämre.

Ifall du vill att din salong skall sälja Marrakesh produkter var god kontakta oss!